Partners

JP

FSV Fysiek

Fysio Arnhem

Zorgverzekeraars

FBTO

Zilveren Kruis Achmea

Achmea

VGZ

Unive

Menzis

DWS

De Friesland Zorgverzekeraar

CZ

ASR

IZZ

Communicatie partner

Annelyt

Bij Fysio Pro Active hebben ze veel sportervaring en hielpen ze mij snel van mijn Shinsplints af.
Zo kon ik weer door!

Anja

Door de professionele opzet & de goede sfeer kom ik graag bij Fysio Pro Active. Door de behandeling was ik snel van mijn klachten af.

Hoe wij werken

Behandelen van uw klacht, blessure en revalidatie na operatie
Door middel van het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes, kunnen wij als fysiotherapeuten u helpen optimaal te bewegen, zodat u uw dagelijkse (sport en werk) activiteiten weer kunt hervatten.

Behouden van gezondheid en fit blijven
Om uw gezondheid te behouden of uw fitheid te verbeteren kunnen wij u helpen en/of ondersteunen door fysiofitness aan te bieden.

Preventie van blessures
Voorkomen is beter dan genezen. Bij Fysio Pro Active vinden wij het belangrijk om een gedegen en volledig advies te geven, om zo een recidief op uw klacht zo klein mogelijk te houden. U krijgt tips, trucs en oefeningen voor thuis of onderweg om het risico op het ontwikkelen van een klacht of blessure te beperken.

Fysio Pro Active, actief bezig zijn uw herstel!
Wij streven naar een proactieve manier van behandelen, waarin u als patiënt centraal staat en zelf actief participeert in de behandeling. Samen met u stellen we een gedegen behandelplan op, dit doen we door goed te luisteren naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Hierdoor wordt het mogelijk om een persoonlijke en effectieve behandeling te bieden. Gedurende de behandeling vinden we het belangrijk dat u zelf ook begrijpt wat we doen en waarom we voor deze behandeling kiezen, op deze manier krijgt u ook meer inzicht in uw eigen klacht. Zo kunt u een soortgelijke klacht in de toekomst eerder herkennen en voorkomen.

Onze begeleiding is altijd in beweging, door het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en door scholing. Door een breed aanbod van verschillende behandelmethoden en samenwerking met aanvullende specialisaties kunnen wij u goed begeleiden bij uw herstel, het voorkomen van een klacht of blessure en het behouden/ optimaliseren van uw gezondheid.

Team

  • Niels

    Jan-Sybrand

       Fysiotherapeut
    Lees meer