Over Fysio Pro Active in Assen

Wie is Jan-Sybrand Hummel?

Fysioproactive

Mijn naam is Jan-Sybrand Hummel en in 2019 heb ik Fysio Pro Active in Assen overgenomen.

Als ervaren fysiotherapeut met een afgeronde opleiding aan de Hanzehogeschool in Groningen, ben ik direct na mijn afstuderen in 2018 aan de slag gegaan. In de regio Groningen heb ik bij verschillende praktijken waardevolle ervaring opgedaan.

Mijn expertise omvat het effectief behandelen van diverse blessures, zoals sportgerelateerde blessures, rugklachten en hart- en longproblematiek. Daarnaast heb ik ruime ervaring in het begeleiden van patiënten bij hun revalidatie na chirurgische ingrepen aan de schouder, heup, knie en enkel, zoals schouderprotheses en voorste kruisbandreconstructies.

Naast mijn professionele betrokkenheid heb ik een grote passie voor sport. In de toekomst wil ik mij dan ook graag specialiseren in sportgerelateerde therapieën. Als actieve sporter ben ik zelf drie keer per week te vinden in de fitnesszaal en ga ik regelmatig hardlopen.

Mijn persoonlijke betrokkenheid bij het vakgebied wordt versterkt door mijn eigen ervaring met blessures. Hierdoor kan ik mij uitstekend inleven in de situatie van mijn patiënten. Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en vind dat de patiënt altijd centraal moet staan. Gedurende het gehele behandelproces geef ik de patiënt de ruimte om actief deel te nemen en mee te denken in het revalidatieproces. Bij mij draait het immers om u en uw herstel.

Als fysiotherapeut met uitgebreide ervaring en een focus op sportgerelateerde behandelingen, sta ik klaar om u te helpen bij uw herstel. Neem gerust contact op voor een persoonlijke en professionele aanpak.

Jan-Sybrand