Overzicht
klachten

Fysio Pro Active biedt kan u bij veel klachten helpen. Naast nek, elleboog, heup, knie, enkel, hand, pols en voetklachten zijn wij gespecialiseerd in rug en schouderklachten.

Waar kan Fysio Pro Active u bij helpen?

Fysio Pro Activ

Elleboogklachten

De elleboog is het gewricht dat uw bovenarm met uw onderarm verbindt. Het zorgt voor het buigen en strekken van de arm, evenals het draaien van de onderarm.

Fysio Pro Active

Enkelklachten

Heeft u uw enkel verzwikt, of heeft u al langer klachten van de enkel? In beide gevallen kunnen we u helpen.

Fysio Pro Active

Hand- en polsklachten

Wij zien regelmatig nieuwe patiënten met hand- en polsklachten. Dit loopt uiteen van verstuikingen tot fracturen en revalidatie na operatie. 

Fysio Pro Active

Heupklachten

De heupen vormen de verbinding tussen de dijbenen en het bekken met een kogelgewricht. Daarnaast is de heup het verbindstuk tussen de knie en de onderrug. 

Fysio Pro Active

Knieklachten

De knie is het gewricht dat het bovenbeen met het onderbeen verbindt en wat de buiging en strekking van het onderbeen mogelijk maakt. 

Fysio Pro Active

Nekklachten

De nek is een centraal onderdeel van het lichaam en is bij alle dagelijkse activiteiten en sporten in het bijzonder, betrokken.

Fysio Pro Active

Rugklachten

De rug is een centraal onderdeel van het lichaam en is bij alle dagelijkse activiteiten en sporten in het bijzonder, betrokken. 

Fysio Pro Active

Schouderklachten

De schouder is een gewricht dat bestaat uit het sleutelbeen, het schouderblad (de kom) en de bovenarm (de kop). 

Fysio Pro Active

Voetklachten

De voeten zijn een relatief klein onderdeel van het bewegingsapparaat, maar bestaan uit 26 botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen. 

Fysio Pro Active

Covid-19 / Corona

COVID-19 komt vaak tot uiting als een luchtweginfectie. De ziekte leidt bij 80% van de patiënten tot milde of matige klachten.