Over Fysio Pro Active in Assen

Onze werkwijze

Fysio Pro Active is een praktijk voor fysiotherapie in de eerstelijnszorg. We leveren een bijdrage aan de kwaliteit in de gezondheidszorg, door het aanbieden van specialistische behandelingen en preventie van patiƫnten met klachten.

Fysioproactive

3 inzichten

Wanneer we werken, dagelijks activiteiten uitvoeren of sporten, kortom lichamelijk actief zijn, is de kans op het ontwikkelen van een klacht of blessure bijna onvermijdelijk. Daarom richt Fysio Pro Active in Assen zich op drie inzichten:

1

De behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, (sport-) blessures en revalidatie na operatie

Door middel van het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes, kunnen wij als fysiotherapeuten u helpen optimaal te bewegen. Dit zorgt ervoor dat u uw dagelijkse sport- en werkactiviteiten weer kunt hervatten.

2

Het behouden van de gezondheid of het verbeteren van de fitheid

Om uw gezondheid te behouden of uw fitheid te verbeteren kunnen wij u helpen en ondersteunen. Zo bieden wij ook fysiofitness aan. Ideaal als u in een kleinschalige setting aan uw fitheid wilt werken.

3

Preventie van klachten aan het bewegingsapparaat en (sport-) blessures

Voorkomen is beter dan genezen. Bij Fysio Pro Active vinden wij het belangrijk om een gedegen en volledig advies te geven, om daarmee een recidief op uw klacht zo klein mogelijk te houden. U krijgt tips, trucs en oefeningen voor thuis of onderweg. Samen beperken we het risico op het ontwikkelen van een klacht of blessure.