Fysio Pro Active

Fysio Pro Active is een praktijk voor fysiotherapie in de eerstelijnszorg. We leveren een bijdrage aan de kwaliteit in de gezondheidszorg, door het aanbieden van specialistische behandelingen en preventie van patiënten met klachten.

Wanneer we werken, dagelijks activiteiten uitvoeren of sporten, kortom lichamelijk actief zijn, is de kans op het ontwikkelen van een klacht of blessure bijna onvermijdelijk. Daarom richt Fysio Pro Active zich op drie inzichten:

  • De behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat, (sport-) blessures en revalidatie na operatie;
  • Het behouden van de gezondheid of het verbeteren van de fitheid;
  • Preventie van klachten aan het bewegingsapparaat en (sport-) blessures.
Annelyt

Bij Fysio Pro Active hebben ze veel sportervaring en hielpen ze mij snel van mijn Shinsplints af.
Zo kon ik weer door!

Anja

Door de professionele opzet & de goede sfeer kom ik graag bij Fysio Pro Active. Door de behandeling was ik snel van mijn klachten af.

Hoe wij werken

Behandelen van uw klacht, blessure en revalidatie na operatie

Door middel van het toepassen van wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes, kunnen wij als fysiotherapeuten u helpen optimaal te bewegen. Dit zorgt ervoor dat u uw dagelijkse sport- en werkactiviteiten weer kunt hervatten.

Behouden van gezondheid en fit blijven

Om uw gezondheid te behouden of uw fitheid te verbeteren kunnen wij u helpen en ondersteunen. Zo bieden wij ook fysiofitness aan. Ideaal als u in een kleinschalige setting aan uw fitheid wilt werken.

Preventie van blessures

Voorkomen is beter dan genezen. Bij Fysio Pro Active vinden wij het belangrijk om een gedegen en volledig advies te geven, om daarmee een recidief op uw klacht zo klein mogelijk te houden. U krijgt tips, trucs en oefeningen voor thuis of onderweg. Samen beperken we het risico op het ontwikkelen van een klacht of blessure.

Fysio Pro Active, actief bezig zijn uw herstel!

Wij streven naar een proactieve manier van behandelen, waarin u als patiënt centraal staat en zelf actief participeert in de behandeling. Samen met u stellen we een gedegen behandelplan op. Dit doen we door goed te luisteren naar uw wensen en persoonlijke voorkeuren. Hierdoor wordt het mogelijk om een persoonlijke en effectieve behandeling te bieden. Gedurende de behandeling vinden we het belangrijk dat u zelf ook begrijpt wat we doen en waarom we voor deze behandeling kiezen, op deze manier krijgt u ook meer inzicht in uw eigen klacht. Zo kunt u een soortgelijke klacht in de toekomst eerder herkennen en voorkomen.

Onze begeleiding is altijd in beweging, door het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie en door scholing. Door een breed aanbod van verschillende behandelmethoden en samenwerking met aanvullende specialisaties kunnen wij u goed begeleiden. We verzorgen uw herstel, het voorkomen van een klacht of blessure en het behouden/ optimaliseren van uw gezondheid.

Team

Jan-Sybrand

   Fysiotherapeut
Lees meer