De elleboog is het gewricht dat uw bovenarm met uw onderarm verbindt. Het zorgt voor het buigen en strekken van arm, evenals het draaien van de onderarm. Elleboog klachten zijn veel voorkomend. Misschien heeft u een pijnlijke plek op de elleboog, of is de elleboog stijf tijdens het buigen of strekken. Om ervoor te zorgen dat uw klachten niet langdurig worden is een goede analyse van het probleem en gedegen behandeling nodig.

Termen zoals tennisarm, golferselleboog en muisarm zijn alom bekend. Het betreft dan vaak klachten die gepaard gaan met het uitvoeren van een en dezelfde beweging of activiteit. Door de duur van repeterende beweging of de hoeveelheid kracht die u daarbij gebruikt is het mogelijk dat op den duur irritaties of zelfs beschadigingen ontstaan op uw pezen of spieren. Daarnaast is het ook goed mogelijk dat uw nek of schouder de klachten opwerkt. Dit komt omdat nek en schouder onlosmakelijk verbonden zijn met uw elleboog.

Behandeling klachten elleboog

De behandeling wordt altijd gestart met het analyseren van de klacht. Gemaakt met uw verhaal en het onderzoek stellen we een persoonlijk behandelplan op. De behandeling bestaat ook het geven van advies voor dagelijkse activiteiten daarnaast kunnen wij u adviseren in het eventueel gebruik van hulpmiddelen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Overige klachten en blessures

  Blessure schouder

  Kwetsuur hand en pols

  Heupklachten

  Knieblessure

  Last van de enkel

  Rug- en nekklachten