Niels 

Welkom op mijn persoonlijke pagina en leuk dat u meer wilt weten over mij. Mijn naam is Niels Veenstra en samen met mijn compagnon Jelle den Ouden heb ik in 2016 Fysio Pro Active opgericht.

Na het afronden van de opleiding Sport en Bewegen ben ik in 2010 begonnen met de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ik in 2014 ben afgestudeerd. Direct na de studie ben ik aan het werk gegaan, waar ik veel ervaring opgedaan bij verschillende praktijken in Groningen en omstreken. In 2016 was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel kennis opgedaan met betrekking tot het behandelen van (sport-) blessures, rugklachten en hart- long problematiek. Daarnaast heb ik veel patiënten geholpen met hun revalidatie na schouder, heup, knie en enkel operaties (bijvoorbeeld, nieuwe schouder, voorste kruisband reconstructie). Ook werk in een aantal dagen per week in het Martini Ziekenhuis in Groningen, waar ik met name werkzaam ben op de afdelingen cardiologie, pulmonologie en orthopedei

Ik heb veel affiniteit met sport en in de toekomst wil ik mij daar graag in specialiseren door een master studie te volgen. Zelf ben ik ook actief als sporter. Ik sta drie keer per week op het veld, momenteel voetbal ik bij Groen-Geel in Groningen. Naast zelf sporten ben ik ook veel bezig geweest met het opleiden van voetballers en heb bij diverse clubs, waaronder DZOH, Be Quick 1887 en vv Actief, training gegeven. Verder ben ik ook verzorger geweest bij diverse sportclubs.

Doordat ik ervaringsdeskundige ben, vind ik, dat ik mezelf goed kan verplaatsen in de patiënt en dat vind ik een sterk punt. Een persoonlijke benadering vind ik erg belangrijk en ik ben van mening dat de patiënt centraal staat en dat hij of zij actief participeert in de behandeling en mee denkt in het proces van de revalidatie, het gaat immers om u!

Mocht u vragen hebben over mij, uw klacht of een behandeling, spreek mij gerust aan!

Vragen? Laat het ons weten! Contact