Jan-Sybrand Hummel

Algemeen fysiotherapeut

Welkom op mijn persoonlijke pagina en leuk dat u meer wilt weten over mij.
Mijn naam is Jan-Sybrand Hummel en in 2019 heb ik Fysio Pro Active overgenomen.

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen, waar ik in 2018 ben afgestudeerd, ben direct ik aan het werk gegaan, waar ik veel ervaring opgedaan bij verschillende praktijken in Groningen en omstreken. In 2019 was het tijd om op eigen benen te gaan staan. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik veel kennis opgedaan over het behandelen van (sport-) blessures, rugklachten en hart- long problematiek. Daarnaast heb ik veel patiënten geholpen met hun revalidatie na schouder, heup, knie en enkel operaties (bijvoorbeeld, nieuwe schouder, voorste kruisband reconstructie).

Ik heb veel affiniteit met sport en in de toekomst wil ik mij daar graag in specialiseren Zelf ben ik ook actief als sporter. Ik sta drie keer per week in de fitnesszaal en daarnaast loop ik hard.

Doordat ik zelf sport, en meerdere blessures heb gehad, vind ik, dat ik mezelf goed kan verplaatsen in de patiënt en dat vind ik een sterk punt. Een persoonlijke benadering vind ik belangrijk en ik ben van mening dat de patiënt centraal staat en dat hij of zij actief deelneemt in de behandeling en mee denkt in het proces van de revalidatie, het gaat namelijk om u!